Medal of Honor: Pacific Assault forsinket

EA forteller at Medal of Honor: Pacific Assault vil ikke dukke opp i butikkene før i november. I tillegg røper de detaljer om lagkameratene dine.

Egentlig skulle Pacific Assault ha blitt lansert i september, men nå har Electronic Arts kunngjort at de vil bruke litt ekstra tid på den siste finpussen, samtidig som de vil legge til noen nye funksjoner. Dermed blir spillet utsatt til november, noe som sikkert passer Electronic Arts fint, med tanke på Doom III og Half-Life 2, som uten tvil vil gjøre det vanskeligere å selge et konkurrerende førstepersons skytespill denne høsten.

I tillegg til å fortelle om denne utsettelsen har Electronic Arts røpet at, for første gang i Medal of Honor-seriens historie, vil du få muligheten til å kontrollere lagkameratene dine. Ved hjelp av enkle tastetrykk vil du kunne beordre mennene dine til å gjøre ting som å avansere mot fienden, falle tilbake og gi ild for å dekke deg. Dette er med andre ord gode nyheter for de som synes de tidligere Medal of Honor-spillene har vært litt for enkle på akkurat dette området.

Siste fra forsiden