Medal of Honor: Pacific Assault

Her er en omfattende ny flerspillerdemo av Medal of Honor: Pacific Assault, som blant annet inneholder et kart som ikke finnes i fullversjonen.

Den nylanserte flerspillerdemoen av Medal of Honor: Pacific Assault inneholder en rekke små og store gameplaymessige forbedringer i forhold til den første demoen. I tillegg til kartet fra den første demoen (Gifu) kommer den også med et helt nytt kart, som ikke er å finne i fullversjonen.

Dette kartet heter Corregidor, og er en liten øy i Filippinene. Øya befinner seg omtrent 48 kilometer vest for Manila, og under andre verdenskrig huset den en viktig base som etter hvert ble de allierte styrkenes hovedkvarter og setet for den Filippinske regjeringen (etter at Filippinene ble invadert av japanerne).

I demoen må japanerne prøve å ta over øya, og det første målet deres er å sikre en viktig havn, slik at de lettere kan få troppene sine i land. De allierte må naturligvis prøve å hindre japanerne i å oppnå dette. Demoen er på 408 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden