Medieval Conquest

Medieval Conquest er et søtt lite sanntidsstrategispill som kan minne litt om The Settlers. Her er demoen.

Medieval Conquest har akkurat blitt lansert i USA, og det ser ut til at flere omtalere liker det spillet har å by på. Dette er et sanntidsstrategispill hvor du må bygge opp kongeriket ditt og kjempe mot den ondskapen som har forpestet fantasilandet spillet foregår i.

Her må du utforske og erobre, og sende eventyrere i kamp mot farlige monstre. Spillet kommer med enkelte rollespillelementer, i forhold til at eventyrerne dine etter hvert får erfaring og gull som de kan bruke til å skaffe seg nye våpen, rustninger og trylleformularer.

Medieval Conquest kommer med 12 historiedrevne oppdrag som foregår på fire store verdenskart fulle av skjulte skatter og farlige monstre. Spillet lover å levere en dynamisk blanding av sanntidsstrategi, eventyr og bybyggerspill, og ser i hovedsak ut til å appellere til folk som ikke normalt spiller sanntidsstrategispill.

Er du ute etter noe seriøst å sette tennene i etter SpellForce eller Warcraft III ser det kanskje ikke ut som Medieval Conquest er for deg, men om du liker spill som ikke er alt for kompliserte, kan det virke som Medieval Conquest kan være et godt alternativ.

Den nylanserte demoen er på 115 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden