Men of Valor: Vietnam

God formiddag, Vietnam! Enspillerdemoen av Men of Valor: Vietnam er her, og vi kan finne ut om 2015 har klart å gjenskape magien fra MoH: Allied Assault.

Men of Valor: Vietnam er et skytespill i samme stil som Medal of Honor: Allied Assault og Call of Duty, men hvor handlingen foregår i den blodige og kontroversielle Vietnamkrigen. Historien følger en amerikansk marinesoldat gjennom de tidligere stadiene av krigen, og ender opp ved Tet-offensiven i 1968.

Spilleren må lede hans gruppe soldater gjennom en rekke vanskelige og krevende situasjoner, og mange av disse er basert på faktiske hendelser. Som vanlig med spill fra 2015 vil alle uniformer, våpen og kjøretøy se autentiske ut, og oppføre seg på en rimelig realistisk måte. Spillet vil også benytte seg av skriptede sekvenser lik dem som gjorde Allied Assault så populært. Disse bør vi nå få rikelig med muligheter til å oppleve, i den nylanserte demoen.

Demoen inneholder ett oppdrag, hvor du må infiltrere en landsby, renske den for Vietcong-soldater og, til slutt, finne et journalistteam. Installasjonsfilen er på 430 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden