Men of Valor: Vietnam

Vivendi og 2015 (folkene bak Medal of Honor: Allied Assault) har akkurat gitt ut to trailere fra Men of Valor: Vietnam, et førstepersons krigsspill til PC og Xbox.

Men of Valor: Vietnam er et skytespill i samme stil som Medal of Honor: Allied Assault og Call of Duty. Dette spillet fokuserer på den mer og mer populære vietnamkrigen, en av vår tids mest brutale og kontroversielle militærkonflikter. Historien følger en amerikansk marinesoldat gjennom de tidligere stadiene av krigen, og ender opp ved Tet-offensiven.

Spilleren må lede hans gruppe soldater gjennom en rekke vanskelige og krevende situasjoner, og mange av disse er basert på faktiske hendelser. Som vanlig med spill fra 2015 vil alle uniformer, våpen og kjøretøy se autentiske ut, og oppføre seg på en rimelig realistisk måte. Spillet vil også benytte seg av skriptede sekvenser lik dem som gjorde Allied Assault så populært.

Spillet bygger på den nyeste versjonen av Unreal Warfare-motoren, noe som skal en detaljert og realistisk framstilling av jungelterrenget som spillet foregår i. Dessuten skryter 2015 av den kunstige intelligensen, både hos de vietnamesiske fiendesoldatene og dine amerikanske lagkamerater.

De to nye trailerne er på henholdsvis 10 og 13 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden