Menneskejakt i The Hunt

I The Hunt er du en helt vanlig person, som plutselig blir flyktning i et brutalt realityshow.

Det fine med fremtiden er at vi ikke vet hva den vil bringe. Dermed kan utviklere som Orion Games komme unna med rimelig usannsynlige spillhistorier, rett og slett ved å plassere handlingen i fremtiden.

I The Hunt tar vi turen til 2025, hvor «regjeringen» har funnet en ny metode å holde orden på. Denne kalles The Hunt, og er et slags realityshow hvor en tilfeldig person blant befolkningen blir valgt ut som offer. Deretter blir offeret jaget gjennom samfunnet av en gruppe gjenger som kalles The Beaters.

Typisk nok har du nå blitt valgt ut som offer for denne usannsynlige jakten, og må unnslippe gjengene som er på nakken din. Du er ikke noen soldat eller helt, men en helt vanlig person som ikke har noens spesielle egenskaper. Derfor er det oftest smart å prøve å snike seg forbi fienden i stedet for å angripe som en slags Rambo-figur.

Utviklerne forteller at du kan bruke nesten alt du finner i omgivelsene som våpen, i ekte Condemned-stil. Steiner, murstein, rør og annet kan bli forvandlet til dødelige våpen, og dette er hendig, for det er ikke alltid like lett å finne skytevåpen rundt omkring.

Spillet kommer selvsagt også med flerspillermoduser, som «deathmatch», «team deathmatch» og noe som kalles «survival mode». Det er ikke klart når vi kan forvente å se det i butikkene.

Siste fra forsiden