Mer alpint fra JoWooD og RTL

Sommeren er herlig, men snart kommer vinteren. For å minne oss om dette har JoWooD og RTL kunngjort Alpine Ski Racing 2007.

JoWooD og RTL Enterprises har fortalt at de har inngått et samarbeid om å produsere Alpine Ski Racing 2007. Spillet skal komme på markedet til høsten, og målet er å bringe Ski Racing-serien og Ski Alpin-serien sammen, og skape en unik og spennende spillopplevelse som utnytter seg av begge serienes sterke sider.

I følge RTL-sjef Holger Strecker kan tilhengere av skisport glede seg til et toppspill, og han tror at kombinasjonen av de to selskapenes kompetanse i forhold til vintersport vil føre til at dette blir et høydepunkt for gamere. JoWooD-sjef Albert Seidl håper dette blir starten på et langt samarbeid mellom den østerrikskse spillutgiveren og tyske RTL Enterprises.

Vi får ikke spesielt mye informasjon om selve spillet, og det er et åpent spørsmål hvem som skal utvikle det. De tidligere Ski Racing-spillene har blitt utviklet av svenske Coldwood, men de nevnes ikke i denne pressemeldingen. Det gjør heller ikke 49Games, utviklerne av Ski Alpin-serien. Vi vet ikke hvilke plattformer spillet utvikles for (men tipper at vi i alle fall får se versjoner til PS2 og PC, da begge seriene tradisjonelt har kommet til disse plattformene).

Siste fra forsiden