Mer Conan fra Funcom?

Funcom har utvidet lisensavtalen med Conan Inc., og har nå de eksklusive rettighetene til å utvikle MMO-spill basert på Conan-lisensen frem til 2018.

Hybridrollespillet Age of Conan har klart å få stor oppmerksomhet i den internasjonale pressen, og norske Funcom ser ikke ut til å la muligheten til å lage flere Conan-spill gå fra seg. I dag kunngjorde de at avtalen mellom dem og Conan Inc har blitt utvidet, slik at Funcom har de eksklusive rettighetene til å lage spill basert på Conan-franchisen helt til 2018.

Rettighetene gjelder PC, dagens og fremtidige spillkonsoller, bærbare systemer og mobiltelefoner. Funcom har også sikret seg muligheten til å utvide avtalen med fem ekstra år om de skulle ønske det. Med mindre Age of Conan blir en spektakulær flopp, kan vi nok med andre ord se frem til mange fremtidige Conan-spill fra våre venner i Funcom.

I mellomtiden er det imidlertid Age of Conan som gjelder. Dette spillet kommer senere i år, og er et onlinebasert actionrollespill. Funcom skryter av en blanding av en dyp, historiedrevet enspilleropplevelse som etter hvert går over til en brutal flerspilleropplevelse mot slutten av spillet. I enspillerdelen får du muligheten til å bygge opp karakteren din og forberede deg på eventyret som venter på nettet.

Age of Conan skal visstnok tilby en troverdig versjon av det mørke fantasyuniverset til Robert E. Howard - en verden full av ondskapsfulle guder, mytiske monstre, tapte sivilisasjoner og en menneskerase som sliter for å overleve. Spillet blander de beste elementene fra actionspill og rollespill, og kommer med et kampsystem hvor spilleren kan kontrollere våpenet sitt i sanntid.

Siste fra forsiden