Mer Ferrari-action til PS3

Oppfølgeren til Ferrari Challenge lanseres kun via digital distribusjon.

Britiske System 3 har kunngjort Ferrari: The Race Experience, et nytt bilspill sentrert rundt den italienske bilfabrikanten alle med bensin i blodet elsker. Spillet kommer allerede 29. september, og lanseres kun gjennom PSN for PS3.

Vroom!

Ferrari: The Race Experience byr på høy realisme, men takket være tre vanskelighetsgrader («arcade», «assisted» og «simulation») skal det være tilgjengelig for alle. I forhold til sin forgjenger, Ferrari Challenge, skal det by på nye baner og modeller (inkludert 458 Italia og 599XX).

Om du allerede eier Ferrari Challenge for PS3, skal det visstnok være mulig å få The Race Experience til redusert pris.

System 3 har mer enn racing å by på.

– Vi har brukt over 18 måneder på å gjøre oss klare for den dramatiske overgangen fra fysiske spill til digital distribusjon, og er nå klare med Ferrari: The Race Experience, sier System 3-sjef Mark Cale.

Dette er imidlertid ikke den eneste PS3-utgivelsen System 3 har på lager i år. Det klassiske plattformspillet Putty Squad er nemlig på vei til både PS3 og PSP i nedlastbar form, og kommer i løpet av årets fjerde kvartal.

Med tanke på at utgiveren også har klassikere som IK+ og The Last Ninja-serien på rullebladet, håper vi selvsagt på å høre mer fra dem i fremtiden.

Toppbildet er fra Ferrari Challenge.

Siste fra forsiden