Mer hjernetrim for PSP

Finske Farmind jobber med Puzzle Scape, et nytt hjernetrimspill til PSP. Som vanlig er det de stakkars blokkene som må bort.

Puzzle Scape er et tredimensjonalt hjernetrimspill for PSP, hvor spillerne må arrangere blokker i kjeder for å få dem til å eksplodere. Når blokkene elimineres skapes det bonusting, og jo flere blokker spilleren får bort i en bevegelse, jo kulere blir bonusene han belønnes med.

Spillet kommer med flere moduser, slik som arkitektmodus, der spilleren må prøve å bygge ulike ting så raskt som mulig, og artistmodus hvor det kun spilles for å overleve lenge nok til å få navnet inn på listen over toppscorere. I artistmodus endres spillmiljøet etter hvert, basert på hvordan du spiller.

Puzzle Scape får fire ulike temaer (celler, blomster, maskiner og drømmer), og kan spilles kooperativt eller i duellmodus over trådløst nett. Dessuten får vi en flerspillerbasert bombemodus for opp til åtte spillere. Spillet tillater deg også å sende demoversjoner til vennene dine, om du føler for å markedsføre det litt selv.

Amerikanske O~3 har fortalt at de planlegger å gi ut Puzzle Scape i Nord-Amerika senere denne måneden. Noen europeisk utgivelsesdato har ikke blitt kunngjort, men pressemeldingen forteller at både europeere og japanere kan forvente å se spillet i butikkene på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden