Mer kaos i Chaos League

Digital Jesters har nå kunngjort en blodig utvidelsespakke til det svært voldelige sportsstrategispillet Chaos League.

Chaos League er et fantasybasert sportsspill hvor regelboka høres litt ut som en forvridd versjon av kardemommeloven: Du må gjerne plage andre, du kan være stygg og slem, og forøvrig kan du gjøre hva du vil. Selve spillet er en brutal versjon av amerikansk fotball, hvor drap er omtrent like vanlig som mål.

Nå har Digital Jesters og Cyanide Studios kunngjort en ekspansjonspakke, som skal komme i salg til sommeren. Chaos League: Sudden Death fortsetter der originalspillet slapp, og introduserer flere nye raser, baner, trylleformularer og heltekarakterer. I tillegg har de vittige og hensynsløse kommentatorene fått doblet repertoaret sitt, noe som passer fint, i og med at mange av vitsene deres begynner å bli litt vel utbrukte nå.

I tillegg loves flere tillegg, slik som muligheten til å slå ned dommeren hvis du er uenig med en av beslutningene hans. Dessuten får spillere nå muligheten til å benytte seg av mikrofon for å sjikanere hverandre under flerspillerkamper, og dessuten kommer spillet med nye funksjoner for å lage egne turneringer. Til sist nevnes det at det innføres en tilskuermodus, som lar deg ta en titt på kamper på nettet, slik at du kan la deg underholde av andre, samtidig som du kanskje lærer deg noen nye strategier.

Chaos League: Sudden Death skal etter planen bli lansert i Storbritannia i juni. Vi vet foreløpig ikke om ekspansjonspakken også kommer til Norge, men i og med at prisen er lav burde det være mulig for tilhengere av Chaos League å importere den. Om du har lyst til å skaffe deg originalspillet kan du forøvrig laste det ned fra nettet (mot betaling, selvsagt). Mer informasjon finner du ved å besøke spillets produktside.

Siste fra forsiden