Mer kjøreglede også til PC-eiere

Need for Speed: Shift-utvidelse også til PC.

Vi skrev for ei drøy uke siden om en kommende utvidelse til det svært populære Need for Speed: Shift. Etter årevis med svært middelmådige utgivelser viste EA oss at det er mulig å finne opp hjulet på nytt. Borte var det kraftige arkadepreget, neonlys og politijakter – i Shift er det ekte motorsport som gjelder.

Spillet ble generelt godt mottatt rundt omkring, inkludert hos oss. Spillet har også rapportert om svært gode salgstall, så en utvidelse var for mange selvsagt. Dessverre ble det opprinnelig rapportert om at den nye utvidelsen kun ville komme til PS3- og X360-utgavene av spillet, men nå viser det seg at også PC-spillere kan skaffe seg utvidelsen.

I utvidelsen er det inkludert en ny lag-modus som krever at spillerne spiller på lag mot hverandre, det er nemlig om å gjøre at hver lagkompis plasserer så høyt som mulig. I tillegg til den nye modusen blir også utvalget av biler noe utvidet:

  • 1967 Chevrolet Corvette Stingray 427
  • 1967 Shelby GT-500
  • 1969 Dodge Charger R/T
  • 1971 Dodge Challenger R/T
  • 1998 Toyota Supra Mark IV

Sist, men ikke minst sies det også at patchen/utvidelsen gjør små endringer i spillets fysikkmotor og forbedrer den kunstige intelligensen. Konsolleiere kan hente utvidelsen på sin konsolls respektive nettbutikk, mens PC-eiere må laste ned utvidelsen som en såkalt patch. Patchen har versjonsnummer 1.02, og kan hentes fra blant andre:

(Kilde: examiner.com)

Siste fra forsiden