Mer Left 4 Dead i september

En helt ny zombieinfisert kampanje ankommer om kort tid.

Overlevelsesthrilleren Left 4 Dead ble en stor hit da den kom ut like før jul i fjor. Likevel var det mange som savnet mer innhold til spillet. Nå har endelig Valve bekreftet at en ny utvidelsespakke er på vei.

Crash Course heter utvidelsen som kommer i september, og den byr på en helt ny kampanje. Vi kan forvente oss nye områder, mer dialog og en eksplosiv finale. Kampanjen skal vise hva som skjer med de overlevende etter at de forlater No Mercy-kampanjen og før de begynner på Death Toll. Kampanjen kan selvfølgelig spilles som både enspiller og flerspiller, den støtter også Versus Mode og Survival-modusen.

Dersom du utfører din zombieslakting på PC er prisen absolutt noe å se frem til. Her er den faktisk gratis. Foretrekker du derimot å spille på Xbox 360 må du ut med 560 Microsoft-poeng. Hvorfor konsollspillerne må betale for det PC-spillerne får gratis kan man alltids fundere på. Svaret ligger nok i at Valve har lite utgifter med å gi ut utvidelser via Steam, som er deres eget distribusjonssystem. Microsoft skal ha betalt for å legge ut ting på Xbox Live.

Left 4 Dead 2 kommer som kjent ut i november i år og dette har skapt furore blant mange fans av serien. Man har reagert på at det kommer et nytt spill så tidlig når det første spillet enda ikke har oppnådd det potensialet man har håpet, og kanskje forventet. Valve har likevel uttalt at de ikke har tenkt å kutte ut støtten for Left 4 Dead selv om Left 4 Dead 2 kommer ut. Denne utvidelsespakken kan være første tegn på at Valve har tenkt å holde det løftet.

(Kilde: Joystiq.)

Siste fra forsiden