Mer Neverwinter Nights 2 snart

Utvidelsen Mysteries of Westgate har fått dato.

Neverwinter Nights 2 ble blant de fleste akseptert som en god oppfølger, til tross for at utviklerne av forgjengeren, Bioware, hadde overlatt roret til Obsidian. Neverwinter Nights 2 var som sin forgjenger et rollespill med Dungeons and Dragons-aktige regler, hvor spillere mekket sin egen karakter ved å velge rase, klasse og dele ut ferdighetspoeng. Spillet var tro mot sin arv, og er et av de mer anerkjente tradisjonelle rollespill fra nyere tid.

Spillet har fått flere utgivelsespakker, som har gitt enda lenger levetid for et allerede ganske langt spill. Den første såkalte eventyrpakken, Mysteries of Westgate ble annonsert i 2007, men ble aldri sluppet – visstnok på grunn av problemer overfor utgiver Atari med kopibeskyttelse. Nå har Atari imidlertid gått ut med at problemene er løst, og at spillere vil få utforske den mystiske byen Westgate den 29. april, som nedlastbart innhold.

Mysteries of Westgate, som kanskje kan forstås mer som en slags ny episode til Neverwinter Nights 2 fremfor en vanlig utvidelse, har vært ferdigutviklet siden 2007. Utvikleren av ekstrainnholdet sto også bak lignende innhold til det første Neverwinter Nights, såkalt ”premium modules”. Her fikk spilleren et helt nytt eventyr å kose seg med, med ny historie, gameplay og ny musikk. Det er sannsynlig at Mysteries of Westgate vil følge samme oppskrift, og dermed ikke bare bli en ren utvidelsespakke.

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden