Gå tur med Pokémon

Mer Nintendo-trim

Nyutgavene av Gold og Silver får tilbehør for mosjonister.

Nintendo har i løpet av de siste årene lansert en rekke produkter for kropp, helse og livsstil, inkludert bestselgeren Wii Fit. Nå er heller ikke Pokémon-fans trygge for Nintendos helsekampanje, for spillgiganten vil ha dem til å gå tur.

Nettsiden Andriasang melder at Pokémon Heartgold og Soulsilver skal selges sammen med et nytt tilbehør. Den nye dingsen kalles PokéWalker, og som navnet tilsier skal den belønne spillere som tar seg en spasertur med sine Pokémon.

PokéWalker er en liten, Pokéball-formet brikke med tre knapper og en svart-hvitt skjerm. Den har en infrarød sensor som lar deg overføre en av dine Pokémon fra DS-spillet, og deretter er det bare å ta seg en tur med PokéWalker i lomma.

Monsteret du overførte får erfaring basert på hvor mye du går, og det blir også gladere i deg. I tillegg får du energi som kan brukes til å fange ville Pokémon, og kan få nyttige gjenstander som kan overføres tilbake til spillet sammen med monsteret.

Nintendo har faktisk prøvd et lignende konsept før med Pokémon Pikachu, et pedometer som belønnet mosjonslystene spillere med gaver i de opprinnelige Gold- og Silver-spillene.

Det er ikke klart om PokéWalker følger med alle utgaver av Pokémon Heartgold og Soulsilver, og ei heller hvilken betydning det eventuelt får for prisen på spillene.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden