Mer om Revolution ved årsslutt

Nintendo har vært sparsommelige med avsløringer rundt sin nye konsoll på årets E3. I følge selskapets president, Satoru Iwata, kommer det ikke flere detaljer før mot slutten av 2005.

Om dette skyldes at Nintendo rett og slett ikke har noe mer konkret å komme med, vet vi ikke. Det kan uansett virke som om den japanske spillgiganten trenger mer tid før alle brikkene har falt på plass i det store Revolution-puslespillet.

Mest spente er vi på håndkontrollen. Er det den som skal revolusjonere spillverdenen slik vi kjenner den i dag? Videre vil det komme annonsering av pris, slippdato og selvsagt hva som befinner seg under panseret på den foreløpig tomme konsollen.

Revolution vil i sin endelige utgave ha en størrelse tilsvarende omtrent tre DVD-cover lagt oppå hverandre, og være bakoverkompatibel med spill utgitt på GameCube. I tillegg vil du i følge Nintendo kunne laste ned og spille bakkatalogen til Nintendo, fra Nintendo 8-bit, og fram til Nintendo 64. De nye spillene lanseres på optiske disker som er tolv centimeter i diameter, og muligheten vil også foreligge for å kunne bruke konsollen som DVD-spiller. 512 MB kjerneminne danner grunnlaget for de nye revolusjonerende spillene som loves.

Smør deg med tålmodighet, for det kan faktisk hende at Xbox 360 er på markedet (november) før vi vet mer om Nintendo Revolution.

Siste fra forsiden