DiRT 3 i 2011

Mer rallymoro fra Codemasters

Codemasters har lansert den første Colin McRae: DiRT 3-traileren.

En av de mest populære bilspillseriene på markedet er Colin McRae: DiRT, og selv om vi fortsatt ikke har noen håndfast informasjon om det tredje spillet i serien, har vi nå fått en lekker trailer.

Se traileren på YouTube.

Denne viser, ikke overraskende, en rallybil som kjører gjennom en rekke ulike miljøer. Den første delen av traileren ser ut til å vise klassisk rally, hvor det kun er én bil på banen samtidig. Her får vi også se bilen kjøre i regn og på snø.

I den siste delen av traileren får vi se flere biler, før det hele avsluttes med en stuntsekvens av den typen Ken Block (som vi fikk se i forrige Colin McRae-spill) har blitt kjent for.

Det traileren ikke viser er offroadkjøretøyer og andre typer biler som ikke har noe med rally å gjøre, slik vi fikk en god del av i de forrige DiRT-spillene. Det er likevel ukjent om det tredje spillet blir mer trofast mot rallysporten, eller om Codemasters bare venter med å vise de øvrige delene av spillet til senere.

Etter videoen røpes det at spillet kommer i 2011. Dermed ser det ut til at WRC-spillet fra Black Bean og Milestone blir det eneste rallyspillet vi kan se frem til i år.

Siste fra forsiden