Mer rollespillstrategi fra Nival

Nival har kunngjort et nytt strategisk rollespill basert på Silent Storm-motoren. Her får du rollen som russisk agent i etterkrigstidens Bayern.

Nivals nyeste prosjekt, Hammer & Sickle (eller Hummer & Sickle, som det står på logoen til det offisielle nettstedet), utvikles i samarbeid med et selskap som heter Novik & Co. Spillet foregår i den britisk-amerikanske delen av Tyskland, fire år etter avslutningen av andre verdenskrig.

De stadig økende politiske uenighetene mellom NATO-landene og Sovjetunionen fører til at spenningen i verden er i ferd med å stige, og de største problemene er det innbyggerne det oppdelte Tyskland som får oppleve. Du spiller en russisk spion på britisk-amerikansk jord, som avdekker en politisk konspirasjon som kan få fatale konsekvenser.

Moskva har imidlertid ikke tid til deg, så du må samle sammen bevismateriale og komme deg ut av Bayern på egenhånd. Hvordan du gjør dette er opp til deg - spillet setter få begrensninger, og den eneste måten du kan tape på er om helten din dør. Du må alltid være på vakt, og velge hvem du skal stole på med omhu. Noen må du i alle fall stole på, for du trenger både våpen, forkledninger, papirer, medhjelpere og et sted å sove om natten.

I tillegg må du ha penger, og disse kan du få fatt i ved hjelp av ærlig arbeid eller andre og farligere metoder. Du må imidlertid hele tiden huske på den politiske situasjonen - begynner du å skyte løs midt i en bye, risikerer du ikke bare økt vakthold i fremtiden, men også økt spenning mellom supermaktene, noe som til syvende og sist kan resultere i atomkrig.

For mer informasjon om dette spennende prosjektet kan du besøke det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden