Mer Shadowgrounds-action på vei

Det Alien Breed-aktige skytespillet Shadowgrounds får en etterfølger mot slutten av året.

Finske Frozenbyte har kunngjort Shadowgrounds Survivor. Dette actionspillet fortsetter i samme stil som forgjengeren, og sender deg ut i kamp mot horder av fæle romvesener. Handlingen sees ovenfra, og spillet minner derfor litt om en moderne 3D-versjon av klassiske Alien Breed.

Shadowgrounds Survivor finner sted samtidig med originalspillet, men foregår et annet sted. Her følger vi tre personer som overlever invasjonen fra rommet, og som må samarbeide for å overleve. Hver av dem har unike evner og egenskaper, og i tillegg får vi rollespillelementer som lar deg oppgradere figurene dine etter hvert som du spiller.

Frozenbyte lover forbedret grafikk, integrert fysikksimulering, en ny overlevelsesmodus og flere spennende nye miljøer. Spillet vil også lanseres sammen med et redigeringsverktøy, slik at folk kan lage egne kampanjer om de ønsker det.

Planen er å få Shadowgrounds Survivor ut før året er omme, og selv om det for øyeblikket ikke er sagt noe om en skandinavisk utgivelse, er det sannsynlig at spillet i alle fall blir tilgjengelig for norske kunder over Steam (slik som forgjengeren gjorde). Sjekk det nylanserte nettstedet for litt ekstra informasjon.

Siste fra forsiden