Mer stuetrim til Wii

Bort med spillflesket

Deep Silver skal slippe treningspillet Jillian Michaels' Fitness Ultimatum 2009 i Europa.

Wii Fit er en stor salgssuksess for Nintendo, og sånt går ikke upåaktet hen hos andre utgivere. Nå vil Deep Silver gjerne ha en bit av trimkaka, og har skaffet seg de europeiske rettighetene til treningspillet Jillian Michaels' Fitness Ultimatum 2009.

Trenger egentlig denne mannen mer trening?

Jillian Michaels er treningsnarkomanen som skal lose deg gjennom opplegget med råd om trening og kosthold. Du er fersk rekrutt på hennes treningsleir, og må komme deg gjennom en rekke ulike øvelser av varierende vanskelighetsgrad.

Du kan velge mellom styrketrening, fettforbrenning, intervaller eller klatring. Hver økt tar fra ti til seksti minutter, og du kan stille inn for lett, middels, eller intensiv trening. Fremgang i de forskjellige øvelsene belønnes med nye råd og tips fra Michaels, og treningsdataene lagres så du senere kan sjekke hvor flink du har vært.

Går du lei av å trene alene kan du konkurrere mot en kamerat i enkeltøvelser, eller se hvem som klarer å kjøre gjennom hele treningsprogrammet på kortest mulig tid.

Fitness Ultimatum støtter både de vanlige Wii-kontrollene og balansebrettet som fulgte med Wii Fit, så hvis brettet ditt har samlet støv siden i vår er det kanskje snart på tide å finne det fram igjen.

Jillian Michaels' Fitness Ultimatum 2009 slippes en gang i løpet av første kvartal neste år.

Siste fra forsiden