Mer Sword of the Stars på vei

Kerberos har snakket litt om fremtidsplanene sine, og har blant annet fortalt at de jobber med en ekspansjon til Sword of the Stars.

Det er dessverre alltid slik at noen spill får mindre oppmerksomhet enn de fortjener (mens andre, gjerne lisensproppede spill fra store utgivere, ender opp med mye mer oppmerksomhet enn de strengt tatt har krav på), og Sword of the Stars ser så langt ut til å være et slikt spill. Det ser kanskje ikke så spennende ut på skjermbildene, men det kan faktisk bli et av årets kuleste strategispill.

Lanseringen av Sword of the Stars vil finne sted i neste måned (Lighthouse Interactive har imidlertid ikke kunngjort noen eksakt lanseringsdato for de nordiske territoriene), og utviklerne i Kerberos Productions forteller at de allerede er i full gang med en ekspansjonspakke.

I et intervju med Firingsquad har de fortalt at denne vil komme med minst en ny rase, og som de andre rasene i spillet har den sin egen unike måte å komme seg fra sted til sted på. Kerberos jobber også med modifiseringsverktøy, som de vil lansere etter spillets lansering. Dessuten forteller de at universet deres er såpass stort og spennende at vi kan forvente flere Sword of the Stars-spill i løpet av de kommende årene.

Kerberos jobber også med et spill som heter NorthStar. Dette har de ikke snakket så mye om enda, men har fortalt at det vil være en slags romskipsimulator, og at det vil introdusere en rekke nye gameplayelementer til sjangeren. Mer info om Sword of the Stars kan du få ved å besøke det offisielle nettstedet eller lese vår sniktitt. En omfattende demo er også tilgjengelig.

Siste fra forsiden