Mer WoW til Europa

World of Warcraft begynner å bli utsolgt, og nå har Vivendi kunngjort utgivelsesdato nummer to for spillet.

Hvis du har prøvd å skaffe deg World of Warcraft, men ikke har funnet noen butikker hvor de fremdeles har spillet inne, kan du glede deg til 15. april. Det er nemlig datoen da Blizzard og Vivendi gjør 250 000 nye kopier av spillet tilgjengelig i Europa. Hvor mange av disse som finner veien til Norge vet vi ikke, men forhåpentligvis er det nok til å dekke behovet.

I følge den offisielle pressemeldingen fra Blizzard og Vivendi, har World of Warcraft allerede solgt mer enn 620 000 kopier i Europa etter at det ble lansert, den 11. februar i år. Blizzard-sjefen Mike Morhaime forteller at suksessen i Europa har bekreftet Blizzards mistanker om at Europa er et svært sterkt marked for onlinespill, og at utvikleren nå er glad for at de nå er i en posisjon hvor de kan legge nye kopier av spillet ut for salg.

De nye kopiene kommer forøvrig til å lanseres sammen med et tidagers gjestepass. Dette kan du gi til en venn, slik at han får ti dager med gratis spilletid. Om han så finner ut at han vil fortsette å spille World of Warcraft med deg, kan han kjøpe spillet og benytte samme karakter som han spilte med i løpet av de ti prøvedagene.

Siste fra forsiden