Mercury Meltdown til Wii

Hjernetrimspillet Mercury Meltdown er på vei til Wii, hvor det vil utnytte seg maksimalt av Wii-kontrollerens egenskaper.

I Mercury Meltdown må vi navigere en liten klump med kvikksølv gjennom en serie stadig mer komplekse og farefylte labyrinter. Kvikksølvet må navigeres forbi feller, syke maskinerier og skarpe spyd, samtidig som vi må takle bevegende gulv og dører som aktiveres ved hjelp av vanskelig plasserte brytere. Kvikksølvet kan være i fire forskjellige tilstander; normal, solid, rask og langsom.

Nå har Atari og Ignition Entertainment kunngjort at Mercury Meltdown kommer til Wii. Ved å vende på Wii-kontrolleren vil du kunne kontrollere selve spillbrettet, og få kvikksølvklumpen til å bevege seg dit du vil (omtrent som i de gamle klinkekulelabyrintene som var så populære på biblioteker rundt om i landet).

Spillet kommer med forbedret grafikk i forhold til de tidligere utgivelsene i serien, over 150 utfordrende brett, opplåsbare laboratorier og avansert "blob-fysikk". Lanseringen vil finne sted til våren, og her til lands er det Atari som står for distribusjonen. Mer informasjon om Mercury Meltdown finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden