Merkelig etterfølger fra Digital Eel

Digital Eel har akkurat kunngjort at det kritikerroste spillet Strange Adventures in Infinite Space får en etterfølger.

Weird Worlds: Return to Infinite Space skal etter planen lanseres i januar eller februar, og er etterfølgeren til Strange Adventures in Infinite Space, et spill som fikk mye god kritikk i pressen, men som dessverre aldri nådde frem til norske butikker. Spillet var en slags hurtigversjon av klassiske Star Control 2, hvor du fikk kontrollen over et romskip som reiste ut på eventyr i en tilfeldig generert galakse.

Etterfølgeren kommer med mer av det som gjorde forgjengeren populær, inkludert flere stjerner, planeter og skip og en rekke nye ideer. Digital Eel forteller selv at spillet vil bli bedre, større, penere, mer detaljert og enda merkeligere enn originalen. Vi vil få oppleve en rekke nye mysterier, møte en haug nye og merkverdige romvesener og finne en mengde nye skatter.

Digital Eel står også for sharewarespillet Dr. Blob's Organism, som vant to priser på årets Independent Games Festival. For mer informasjon om Weird Worlds (og forgjengeren, som kan kjøpes over nettet om du ønsker det) kan du følge lenken nederst på skjermen til spillets offisielle nettsted. Originalen er forøvrig tilgjengelig til PC, Mac og PocketPC.

Siste fra forsiden