Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Konami har akkurat sluppet en 15 minutter lang E3-video fra Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater er siste skudd på stammen i den særdeles populære snikespillserien Metal Gear Solid, hvor vi følger spesialagent Solid Snake på hans eventyr. I dette spillet skal Solid Snake ut i jungelen, hvor sniking og forsiktighet er viktigere enn rykende pistoler og rå styrke.

For å gjøre det lettere for spilleren å holde seg skjult kommer spillet med en ny kamuflasjeindikator, som til en hver tid forteller deg hvor synlig du er. Synligheten din blir beregnet på grunnlag av hva slags stilling du befinner deg i, hvor du befinner deg og hva slags klær du har på deg (samt om du har ansiktsmaling). Ved å krype deg sammen, klemme deg inntil vegger og gjemme deg i mørke hjørner eller høyt gress kan du gjøre det vanskeligere for fienden å oppdage deg.

I tillegg kommer spillet med et nytt kampsystem som legger til rette for mer nevekamp. Dette var nødvendig på grunn av spillets nye snike-fokus, og det blir nå langt lettere å ta ut en fiende ved hjelp av kniv eller bare nevene. Systemet skal også lett kunne takle nevekamp med flere fiender samtidig. I tillegg får du naturligvis tilgang til å bruke skytevåpen, selv om disse blir en mindre viktig del av dette spillet enn tidligere Metal Gear Solid-spill.

Denne videoen ble vist på Konami sin stand på E3, og det var mange som lot seg imponere av det de så. Nå er videoen tilgjengelig for alle, via Konami sitt nettsted:

Siste fra forsiden