Metal Gear Solid 4

Konami har nå lansert en trailer fra Metal Gear Solid 4, som viser hva vi kan forvente oss av både spillet og maskinvaren det kjører på.

På E3 i år fikk et samlet europeisk pressekorps se en hel rekke vanvittige trailere fra PS3-spill da vi besøkte Sony Computer Entertainmen Europe sin ellers rimelig kjedelige presse-event. Disse trailerne fant selvfølgelig også veien ut på nettet, hvor de møtte blandede reaksjoner. Spørsmålet var selvfølgelig ikke om kvaliteten var god nok, men om de faktisk var ekte og representative for hva en PS3 duger til.

Når Metal Gear Solid 4-traileren begynner med å proklamere "Forget Pre-Rendered Stuff", burde det gi en viss indikasjon på at det vi får se i denne traileren er representativt både for hva vi kan forvente oss av grafikken i dette etterlengtede spillet, men også for hva en PS3 er i stand til å gjøre. Og, hvis det skulle være noen tvil om det, grafikken i denne traileren er temmelig heftig.

Traileren varer i cirka åtte minutter, og viser en eldre versjon av Snake som beveger seg gjennom et utbombet bylandskap. Du kan laste den ned fra nettstedet til Kojima Productions.

Vi har også fått inn de første bildene fra spillet, som du finner her.

Siste fra forsiden