Metro 2034 annonsert

4A Games tar oss tilbake til en dyster, post-apokalyptisk verden.

Selv om det riktignok hadde sine problemer, var Metro 2033 likevel en svært fornøyelig opplevelse. Spillets utvilsomt sterkeste kort var et relativt unikt scenario, og ikke minst, en fantastisk stemning.

Mye av stemning kom fra den slående vakre grafikken, noe selvfølgelig skjermkortprodusenten Nvidia spilte mye på. Nvidia brukte gjentatte ganger spillet for å promotere ny grafikkteknologi, inkludert 3D-spilling. Og det er i anledning ytterligere promotering av 3D-teknologi, THQ kan avsløre at en oppfølger til Metro 2033 er på vei. Under årets E3 snakket nettsiden CVG med THQs visepresident for kjernespill, Danny Bilson:

– Vi viser fram Metro 2033 i 3D akkurat nå, som Nvidia bruker som nøkkelprodukt for å promotere 3D-spilling. Oppfølgeren, Metro 2034, vil bli laget spesielt for 3D. Dette vil riktignok medføre noen ytterligere kostnader i forbindelse med utviklingen, men til gjengjeld er spill derfra (Kiev) utrolig rimelige.

THQ avslører altså trist lite om oppfølgeren, men vi vet altså at det vil komme med støtte for 3D-spilling. Forøvrig nevner THQ i tillegg at Metro 2033 vil få en nedlastbar tilleggspakke i nær framtid, komplett med både nye våpen, achievements og en ny flerspiller-modus.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden