Micro Machines v4

I Micro Machines v4 får du kjøre lekebiler i farefylte omgivelser som kjøkkenbord og hager.

Codemasters har nå lansert en demo av Micro Machines v4. Som i de tidligere spillene i serien får du kontroll over små lekebiler, og må du ta disse ut på improviserte baner som blant annet foregår på kjøkkenbordet, badekaret, i hagen og flere andre steder. Denne gangen får vi også oppleve litt mer eksotiske omgivelser, slik som et museum, et hustak og en gård.

Bilutvalget er på hundrevis av kjøretøy, og vi får blant annet sportsbiler, gateracere, "stock cars", firehjulstrekkere, buggyer, "lowriders" og muskelbiler. Selvfølgelig kommer spillet med en mengde bonuser og våpen som kan plukkes opp underveis, slik at du kan sabotere motstandernes løp eller få ekstra fordeler selv. Codemasters egen favoritt er en gigantisk hammer som monteres på biltaket.

Spillet ble utviklet av Supersonic Software, som også har stått for Mashed-spillene. Den nylanserte demoen inneholder tre baner som kan testes i vanlig enspillermodus og i "quick battle"-modus mot opp til tre andre spillere eller datastyrte motstandere. Demoens installasjonsfil er på 238 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden