Microsoft avduket Xbox One S

40 prosent mindre, med en oppdatert kontroller og intern strømforsyning.

Oppdatering: Microsoft avduket den hvite Xbox One S-konsollen under starten av sin E3-konferanse mandag. I tillegg til informasjonen listet opp nedenfor, ble det nevnt at den forbedrede Xbox One-kontrolleren har et nytt grupehold og støtte for både Bluetooth og infrarøde signaler.

Konsollen dropper også den store eksterne strømforsyningen som har plaget Xbox-konsollene i flere generasjoner. I stedet er denne nå innebygget.

Xbox One S skal komme i handelen fra august og koste om lag 2500 kroner.

Opprinnelig sak følger.

Bilder av det som skal være en ny, tynnere Xbox One med 4K-støtte har lekket. På forumet NeoGAF dukket det først opp et rent bilde av en hvit konsoll, angivelig kalt Xbox One Slim, med en del ekstra informasjon om hva som er nytt med konsollen.

Det første bildet av konsollen.
«KawabataSan», NeoGaf

Konsollen skal være 40 prosent mindre enn dagens Xbox One-variant, skilte med en harddisk på 2TB, ha støtte for 4K-video og «High Dynamic Range»-bilder, en forbedret kontroller og en stand for konsollen.

Dette er andre gang vi hører om en mindre Xbox One, etter en lekkasje la ut om konsollen i mai.

Vi forventer å få høre mer om konsollen under Microsofts konferanse klokken 18:30 mandag kveld. Selvfølgelig kan du se konferansen og lese alle nyhetene selskapet har å by på her på Gamer.no.

En tynnere Xbox One er ikke det eneste det går rykter om:
En langt kraftigere Xbox One skal visstnok lanseres i 2017 »

Les alt om årets E3 i vår E3-seksjon »

Siste fra forsiden