Microsoft-topper om Nintendo

Bill Gates og Peter Moore liker Nintendo, men Gates er skeptisk til Revolution-kontrolleren. I tillegg har det dukket opp noen nye Revolution-bilder på nettet.

Bill Gates har latt seg intervjue av det amerikanske magasinet Electronic Gaming Monthly, hvor han blant annet har kommentert Nintendos fokus på nytenkning:

- Nintendo ... En ting skal de ha; de marsjerer til en annen takt. Noen ganger gjør de ting utrolig riktig, og andre ganger gjør de dem utrolig galt. De er i alle fall i ferd med å ta en unik sjanse i forhold til hvor mye de investerer i grafikk denne gangen.

På spørsmål om han ønsket det var Microsoft, og ikke Nintendo, som hadde kommet med ideen om Revolution-kontrolleren, svarte den kjente Microsoft-gründeren med et lattermildt nei. Han ser ut til å dele manges skepsis i forhold til hvor komfortabelt det blir å holde kontrolleren, men la til at vi får vente å se hvordan den fungerer i praksis.

Peter Moore har også kommentert kontrolleren, og fortalte at han synes den ser veldig interessant ut, og at han har stor respekt for at Nintendo er villige til å ta en såpass stor sjanse for å innovere. Men han vil heller ikke ta noen sjanser på å spekulere i hvor godt den vil virke i praksis, ettersom det ikke finnes noen spill å prøve den på enda.

De som gleder seg til Revolution vil kanskje være interessert i å titte på noen nye bilder, som visstnok skal stamme fra en kommende Nintendo-bok. Her får vi blant annet se en serie bilder som viser utviklingen av Revolution-kontrolleren og et bilde som viser selve konsollen bakfra (og røper noen USB-aktige porter og slikt). Det er fortsatt et åpent spørsmål om bildene er ekte.

Siste fra forsiden