Middelaldersk ekspansjon til høsten

Til høsten kommer den første ekspansjonspakken til Medieval II: Total War.

Sega har kunngjort Medieval II: Total War Kingdoms, den første ekspansjonspakken til strategispillet Medieval II: Total War. Kingdoms kommer med fire nye kampanjer, inkludert en som gir oss mulighet til å utforske hele den nye verden. Her kan vi leke Hernán Cortés og forsøke å erobre det amerikanske kontinentet, eller ta kontroll over aztekerne eller andre amerikanske fraksjoner, og sparke conquistadorene ut.

Middelalderens stridsvogner

De tre andre kampanjene forstørrer eksisterende deler av kampanjekartet (og deler dem opp i mindre riker). Disse kampanjene foregår på de britiske øyer, i Nord-Europa og i og rundt dagens Israel. Totalt får vi 13 nye spillbare fraksjoner og over 150 nye enheter, og vi får også mulighet til å kontrollere heltefigurer som Richard Løvehjerte og Saladin.

Kingdoms inneholder også seks nye flerspillerscenarier og 20 nye "custom battle"-kart, og totalt mener Sega og Creative Assembly at vi får nytt innhold for minst 75 timer. De nye kampanjene er også kompatible med det etterlengtede "hotseat"-moduset, som tillater flere spillere å spille gjennom en kampanje på samme datamaskin.

Medieval II: Total War Kingdoms kommer i salg til høsten. Mer informasjon finner du på Total War-seriens nettsted. Du kan også ta en titt på en nylansert trailer fra ekspansjonen.

Siste fra forsiden