Might and Magic-basert nettspill på vei

Ubisoft har kunngjort Heroes of Might and Magic: Kingdoms, et nettleserbasert flerspillerspill som skal lanseres til våren.

Er du en av de mange som ikke kan få nok av Heroes of Might and Magic? Da kan du glede deg til Heroes of Might and Magic: Kingdoms, et nettleserbasert strategispill som skal lanseres til våren neste år.

Skjermbilde fra det nye spillet

Heroes of Might and Magic: Kingdoms lar tusenvis av spillere herske over hvert sitt eget virtuelle kongedømme, i en vedvarende verden satt til det populære HoMM-universet.

Spillerne får lede gigantiske hærer i kamp mot hverandre, handle med hverandre og skape legendariske helter. Spillet skal fungere uansett om du velger å spille flere timer hver dag eller bare stikke innom i ti minutter for å sørge for at alt er i orden.

Kingdoms skal kunne spilles direkte i nettleseren, og trenger ingen installasjon. Om du har lyst til å teste spillet før lansering, kan du enten kjøpe Complete Edition av Heroes of Might and Magic V, eller satse på å få en kode ved å registrere deg på det offisielle Kingdoms-nettstedet.

Siste fra forsiden