Serious Sam 3 på vei

Militærskytespill kansellert

Croteam har måttet droppe sitt militærskytespill, men jobber med Serious Sam 3.

Da den amerikanske utgiveren Gamecock ble dannet i 2007, var et av spillene de skulle gi ut et førstepersons skytespill fra kroatiske Croteam, skaperne av Serious Sam. Dette spillet hadde fått den midlertidige tittelen Military Shooter.

Da Gamecock ble kjøpt av Southpeak ble imidlertid dette spillet droppet. Derfor måtte Croteam finne seg noe annet å gjøre, og selskapet jobber nå med to prosjekter (i tillegg til videreutvikling av sin grafikkmotor, Serious Engine).

Det ene av spillene deres gir oss et gjensyn med alltid like alvorlige Serious Sam, og med tanke på at hans actionheltkompis Duke Nukem nå har fått sitt ferskeste spill kansellert, er dette utvilsomt godt nytt for de som liker humor og store eksplosjoner i skytespillene sine.

Croteam forteller at de ikke har noen utgivelsesavtale for noen av prosjektene sine enda, men at de ikke er langt unna. Avtalen med Gamecock, som skulle gjelde for flere spill, er naturlivis ikke lenger aktuell.

Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår før vi kan forvente å se et nytt Serious Sam-spill i butikkene, og Croteam har ingen utgivelsesdato å komme med. De forteller imidlertid at de snart har spennende ting å vise.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden