Minecraft - Netflix

Minecraft blir TV-serie hos Netflix

TLDR

  • Mojang har kunngjort en TV-serie basert på blokkespillet Minecraft, i samarbeid med Netflix og WildBrain.
  • Den animerte serien skal fortelle en ny historie med ukjente figurer og utforske en ny side av Minecraft-verdenen.
  • En Minecraft-film er også under utvikling, med blant annet Jack Black i rollen som Steve.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Minecraft har de siste ukene feiret sitt 15-årsjubileum. Kalaset varte i 15 dager, og like før helgen rundet Mojang av hele greia med å kunngjøre planer om en TV-serie basert på blokkespillet.

Den animerte serien lages i samarbeid med Netflix og animasjonsstudioet WildBrain. Sistnevnte har tidligere stått bak blant annet Sonic Prime, Ninjago: Dragons Rising og Carmen Sandiego.

Detaljer om serien er foreløpig vage. Mojang har foreløpig kun bekreftet at den skal fortelle en ny historie med figurer vi ikke har møtt før, som visstnok skal vise en ny side av Minecraft-verdenen. Premiereplaner er ikke kunngjort, og mer informasjon vil deles etter hvert.

Minecraft blir Netflix-serie.
Netflix

Det er ikke første gang Minecraft har dukket opp på Netflix. Eventyret Minecraft: Story Mode ble i 2018 sluppet som en interaktiv opplevelse på strømmetjenesten, men ble fjernet i 2022 etter at utvikler Telltale Games ble lagt ned.

Netflix-serien er for øvrig ikke den eneste Minecraft-historien Mojang planlegger å fortelle. En film er også på vei, med blant annet Jack Black, Jason Momoa, Danielle Brooks og Emma Myers på rollelisten.

LES OGSÅ: The Witcher-trailer viser første glimt av Liam Hemsworth som Geralt »

Siste fra forsiden