Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode-spillene blir snart borte for godt – selv om du eier dem

Spillere har tre uker på å laste dem ned.

Telltale Games

Begge sesongene av Minecraft: Story Mode blir snart fullstendig visket vekk fra digitale nettbutikker. Spillene er allerede umulig å få kjøpt, men om tre uker vil det heller ikke være mulig å laste dem ned – selv om du eier dem.

Snart borte vekk.
Telltale Games

Det er Mojang og Microsoft som har informert spillere om den planlagte endringen, via en melding på sine nettsider. Begge spillene slettes i tråd med nedleggelsen av Telltale Games – utvikler og utgiver av Minecraft: Story Mode – og teamet råder alle til å laste ned samtlige episoder før de forsvinner for godt i slutten av juni.

– På vegne av utgiveren vil Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series sesong en og to ikke lenger støttes fra og med 25. juni 2019. Om du har kjøpt disse sesongene bør du laste ned alle gjenstående episoder før tjenesten kuttes i juni, lyder beskjeden.

Ved å laste dem ned kan du fortsette å spille gjennom samtlige episoder så mye du vil, selv etter 25. juni.

Minecraft: Story Mode følger Jesse og vennegjengen gjennom en farefull ferd i blokkeuniverset. Serien fikk to sesonger på henholdsvis åtte og fem episoder, og ble rundet av i desember 2017. Spillet ble også konvertert til en interaktiv Netflix-opplevelse, men hvorvidt denne også blir borte vet vi ikke.

Spillene er langt fra de første fra Telltale som har forsvunnet i det siste, men så vidt Gamer.no er bekjent er det de første man mister muligheten til å laste ned. Hvorvidt dette etter hvert blir skjebnen til resten av Telltale-katalogen er foreløpig uvisst, og trolig må vi vente på meldinger fra butikkene selv ettersom Telltale ikke har gitt lyd fra seg på en god stund.

Snart får vi nye måter å spille Minecraft.
Microsoft jobber med en blokkeopplevelse inspirert av Pokémon GO »

Siste fra forsiden