Telltale disker opp med nye Minecraft-historier neste måned

Minecraft: Story Mode får en ny sesong.

Telltale Games

11. juli er det duket for nye eventyr i blokkeland, med lanseringen av Minecraft: Story Mode - Season 2. Det kunngjorde Telltale Games og Mojang denne uken i en pressemelding.

Minecraft: Story Mode - Season 2 fortsetter der forgjengeren slapp.
Telltale Games

Den første av totalt fem episoder plukker opp der forgjengeren slapp, og gir oss et gjensyn med Jesse – helten fra første sesong. Historien begynner når Jesse ufrivillig havner oppi nok et mysterium, og han blir nødt til å legge ut på eventyr med både nye og gamle venner.

Minecraft: Story Mode - Season 2 kommer til PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS og Android. Spillet er en frittstående affære, og krever ikke at man eier hverken første sesong eller Minecraft.

Spennende eventyr

Minecraft: Story Mode ble først lansert i oktober 2015, og fikk mye positiv omtale. Gamer.no har ikke en fullverdig anmeldelse av spillet, men vi lot oss imponere av den første episoden:

– Minecraft: Story Mode er et spinoff-produkt med respekt for originalen, og er uten tvil helt på linje med andre gode eventyrspill fra Telltale Games. Spillet briljerer på det filmatiske, med flotte kameraføringer, god musikk og ikoniske lydeffekter som vil være kjent for alle med litt fartstid i Minecraft, skrev Øyvind Byhring i sitt førsteinntrykk.

Telltale jobber også med et Guardians of the Galaxy-eventyr.
Les vårt førsteinntrykk av spillet her »

Siste fra forsiden