Minecraft - PlayStation 5

Minecraft får PlayStation 5-versjon

Mojang

TLDR

  • Minecraft kommer i en egen utgave for PlayStation 5, bekrefter Mojang.
  • De som eier PlayStation 4-versjonen kan teste PlayStation 5-utgaven nå ved å velge «Preview»-versjonen i innstillinger.
  • Mojang har ennå ikke satt noen offisiell slippdato for den nye PlayStation 5-utgaven av Minecraft.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Minecraft kommer snart i en egen utgave for PlayStation 5. Det bekreftet Mojang denne uka via sine nettsider.

Det skal sies at PlayStation 5-eiere allerede kan spille blokkespillet via bakoverkompatibilitet for PlayStation 4-versjonen. Utvikleren ønsker imidlertid å gi et bedre tilbud til de på den nyeste Sony-konsollen.

– Vi mener at Minecraft er bedre når flere venner kan spille sammen, på den måten de vil, på den plattformen de måtte ønske. […] Akkurat nå er den eneste måten å spille Minecraft på PlayStation 5 imidlertid å kjøpe PlayStation 4-versjonen.

– Ved å utvikle en offisiell versjon av Minecraft for PlayStation 5, kan vi få spillet til å kjøre mer effektivt på PlayStation 5-maskinvaren. Dermed kan du miste alle tingene dine i lavaen med en ytelse som er på topp.

De som eier PlayStation 4-versjonen kan være med å teste PlayStation 5-utgaven allerede nå. Dette gjør man ved å velge «Preview»-versjonen via spillets innstillinger. Mojang har ikke satt noen offisiell slippdato for den nye versjonen.

LES OGSÅ: Minecraft blir TV-serie hos Netflix »

Siste fra forsiden