Minecraft får nye leketøy

Minecraft får nye leketøy

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nylig har Minecraft-ingeniøren Markus Persson oppdatert bloggen sin, med blant annet nyheter om hva den kommende Halloween-utvidelsen skal inneholde.

Persson sier i blogginnlegget at han for tiden strever med en forkjølelse, men at han likevel jobber hardt med å få oppdateringen ferdig så fort som mulig, uten å oppgi noen bestemt dato.

Halloween-pakken vil inneholde seks nye blokk-typer hvorav fem har unike egenskaper, ett nytt monster, en ekstra dimensjon og diverse feilrettinger.

Utover dette kan Persson også opplyse om at han jobber med et portal-system som ifølge en Twitter-melding vil gi brukerne mulighet til å koble sammen servere, men at dette vil ta noe tid å få på plass. Han kan imidlertid forsikre at spillere har noe meget spennende i vente.

Ellers er studioet hans, Mojang Specifications, nå oppe og og går med seks ansatte, egne kontorlokaler og forventning om videre vekst i tiden fremover.

Les også: Minecraft får sosial portal
Les også: Minecraft-skaper håver inn
Les også: Minecraft-skaper oppretter studio

(via Joystiq)

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen