Minions of Mirth og Supreme Ruler ute nå

Minions of Mirth er et rollespill for en eller flere spillere, mens Supreme Ruler 2010 gir deg total kontroll over et eget land.

Prairie Games har nå lansert Minions of Mirth, et rollespill som tilbyr både enspiller og flerspiller. De forteller at spillet tilbyr brukerne en enorm frihet i forhold til hvordan de vil spille, og at de til og med kan kjøre sine egne vedvarende onlineverdener (som i massive flerspillerspill). Spillet støtter både kooperativt spill og kamp mellom spillerne, og kommer ikke med noen månedlig abonnementsavgift.

I Minions of Mirth kan du danne din egen gruppe med opp til seks eventyrere, eller du kan spille med andre i allianser på opp til 36 figurer. Spillet kommer med 16 spillbare klasser, 12 spillbare raser og mulighet til å ha opp til tre ulike karrierer per figur ("multiclass"). Eventyrene foregår i tre ulike riker - Fellowship of Light, Minions of Darkness og Monster Realm. Totalt får vi 14 soner som kan utforskes.

Etter hvert som du spiller får du også mulighet til å låse opp det som trengs for å lage dine egne monstre. Program for oppsett av dedikerte servere er tilgjengelig gratis (med kildekode). For mer informasjon om Minions of Mirth kan du besøke nettstedet til Prairie Games. Der finner du også en nedlastbar demo.

Det andre spillet som nylig har blitt lansert over nettet er Battlegoat sitt Supreme Ruler 2010, et spill som opprinnelig skulle blitt gitt ut av Strategy First. I Supreme Ruler 2010 har dagens stormakter falt sammen, og verden er delt opp i økonomiske og militære regioner som hele tiden kjemper seg i mellom. FN har forlatt banen, og en organisasjon som heter The World Market har tatt FNs plass.

Du må prøve å sørge for at landet ditt overlever i den uvennlige nye verden, ved hjelp av alle midler til din disposisjon. Supreme Ruler 2010 skal være et banebrytende økonomisk, politisk og militært strategispill som støtter både enspiller og flerspiller (både i sanntid og turbasert modus). Mer informasjon får du på spillets offisielle nettsted, hvor du også finner en demo.

Siste fra forsiden