Mirror's Edge får lanseringsdato

PC-versjonen utsettes

Konsollversjonene av det etterlengtede Mirror's Edge har fått dato, mens PC-versjonen har blitt utsatt.

Det akrobatiske actioneventyret Mirror's Edge, fra skaperne av Battlefield-serien, har endelig fått en konkret utgivelsesdato. I følge en fersk pressemelding fra EA Norge, kommer spillet 13. november her til lands.

Hvis du ikke synes dette er lekkert, er det noe galt med deg.

PC-versjonen har dessverre blitt utsatt til senere i vinter, noe som etter alt å dømme betyr at ryktene om en lansering i første kvartal 2009 er korrekte. Det er ikke oppgitt noen grunn til at PC-versjonen kommer senere.

Mirror's Edge foregår i en lekker storby under totalitært styre. Som en ung opprører må du navigere deg gjennom byen, ofte ved å hoppe fra skyskraper til skyskraper, samtidig som du prøver å bekjempe diktatorens undersåtter.

– Mirror's Edge gir actioneventyrsjangeren noe nytt ved å sette spilleren i heltens sko. Du ser det hun ser og føler det hun føler, sier Owen O'Brien, som er seniorprodusent hos Digital Illusions.

Han fortsetter:

– Vi ville gi spillerne noe helt nytt, med en ny type heltinne og en verden som ikke bare ser fantastisk ut, men også har en unik spillopplevelse.

I tillegg til utgivelsesdatoen har Electronic Arts kunngjort at de som forhåndsbestiller spillet i «utvalgte butikker» vil få tilgang til en ekstra modus i den kommende Mirror's Edge-demoen.

Siste fra forsiden