MMORPG-spill fra forhistorien

Civilization's Dawn, fra iEntertainment Network, er et MMORPG-spill hvor handlingen foregår tusenvis av år tilbake i tid.

I følge iEntertainment Network (selskapet bak bl.a. online-flysimulatorene i Warbirds-serien) vil Civilization's Dawn kombinere det populære gameplayet fra spill som EverQuest, Dark Age of Camelot og Ultima Online med en rekke elementer kjent fra strategispill som Civilization, Warcraft og Command and Conquer. I tillegg vil spillet komme med mange unike og nye gameplay-funksjoner.

Spillet foregår i en fantasiversjon av menneskehetens forhistorie. Her kjemper neandertalere, trollmenn, mystikere og andre humanoider om retten til å overleve. Spillerne representerer en ny kraft i dette universet, som har ankommet for å ta over makten og bli herrer over jordkloden.

Civilization's Dawn vil inneholde en rekke ulike oppgaver og nøtter som må løses, spesielle væreffekter og en realistisk døgnrytme, hvor solen beveger seg over himmelen og alt på landskapet kaster realistiske skygger. Spillet skal etter planen lanseres i butikker i ulike deler av verden, samtidig som det skal være mulig for kjøpere å laste det ned direkte fra nettet.

Siste fra forsiden