Moderne krigføring i Call of Duty 4

Activision har bekreftet ryktene om at Call of Duty 4 vil droppe andre verdenskrig.

For litt over ett år siden dukket det opp informasjon om to nye Call of Duty-spill. Ett av disse het Call of Duty: Modern Warfare, og nå har Activision bekreftet at det neste Call of Duty-spillet faktisk har fått undertittelen Modern Warfare.

Activision har ikke sagt noe mer om spillet, men har også bekreftet informasjonen fra Infinity Ward om at det vil offentliggjøres på lørdag. I mellomtiden kan vi ta en titt på resten av informasjonen som lakk ut på nettstedet Joystiq i fjor. Det gjenstår å se hvor godt informasjonen stemmer med virkeligheten, men med tanke på at navnet stemmer såpass godt er det ikke helt usannsynlig at resten også er riktig.

I følge Joystiq-rapporten må du ta del i en internasjonal koalisjon for å ta ut terrorister som er lojale mot en diktator i et land i Midtøsten. Kamphandlingene foregår på en rekke forskjellige steder rundt om i verden, slik som på et skip i Atlanterhavet, i London, i øst-europeiske byer og i Midtøsten, hvor du visstnok må stoppe terroristene fra å bruke kjemiske våpen.

Spillet skal i følge rapporten inneholde sekvenser der du får rollen som helikopterpilot, samt urban krigføring som vil minne om Rainbow Six-spillene. Du må ta ut fienden ved hjelp av høyteknologisk utstyr og våpen, og rapporten sier også at du vil kunne påføre landskapet store skader, takket være avansert fysikk. Det skal dessuten være mulig å ødelegge bygninger, broer og mye annet.

Siste fra forsiden