Moderne versjon av Jones in the Fast Lane?

Artisticsoft har kunngjort MetrobotiK, et spill som høres ut som en moderne versjon av det klassiske Sierra-spillet Jones in the Fast Lane.

I MetrobotiK får du rollen som en virtuell person på et tredimensjonalt spillbrett formet som et nabolag. Dette nabolaget har et torg, gater og tolv bygninger som spilleren kan besøke for å gjøre ulike aktiviteter. Formålene til disse aktivitetene er alltid å forbedre livssituasjonen til spillkarakteren din på ett eller annet vis, og i starten av spillet får hver spiller en rekke målsetninger som må nås for at han eller hun skal vinne.

Det første som bør gjøres er å skaffe seg en jobb i en av bygningene i byen. Disse inkluderer en bank, et kasino, et sykehus, et kjøpesenter, en restaurant og et universitet. På fritiden din kan du besøke disse stedene for å gamble, forbedre helsen din, kjøpe nye ting og så videre.

Spillet kan spilles både alene og sammen med venner (over nettet eller på samme maskin). Vi vet ikke når dette spillet eventuelt kommer til Europa, eller om det blir gjort tilgjengelig via Artisticsoft sitt nettsted, men hvis du synes konseptet høres interessant ut (og eventuelt husker tilbake på mange gode timer med Jones in the Fast Lane), kan det nok sikkert være lurt å følge med på hva som skjer med dette spillet.

Siste fra forsiden