Mongolene invaderer Europa

I sanntidsstrategispillet The Golden Horde tar vi turen til tiden der Europa var truet av barbarer fra Øst.

The Golden Horde er et historisk sanntidsstrategispill fra skaperne av Ancient Wars: Sparta. Spillet omhandler de mongolske invasjonene av Europa, og kommer med tre fraksjoner og kampanjer. Her får du spille som Mongolene, de europeiske Korsfarerne eller det russiske riket, med senter i den baltiske handelsbyen Novgorod.

Mye av gameplayet skal være basert på helter, og her får vi kontroll over ekte historiske figurer (som Genghis Khans barnebarn, Batu Khan, stormester Hermann von Salza av den Teutonske Orden og Alexander Nevsky, hersker over Stor-Novgorod).

Hver side har sine egne unike fordeler. Korsfarerne kan bruke misjonærer for å skaffe seg nye allierte, russerne er ekstra flinke til å kjempe om vinteren og mongolene har mobile baser som gjør dem mye mer dynamiske enn sine motstandere.

Blant spillets interessante elementer finner vi muligheten til å overta våpen og utstyr fra motstanderne, og en ikke-lineær kampanje hvor vi blant annet kan forene det Russiske Imperiet 300 år før det skjedde i virkeligheten, spre kristendommen til Mongolia eller se de mektige steppekrigerne nå Adriaterhavet.

Siste fra forsiden