Monsterjakten fortsetter på PSP

Capcom binger Monster Hunter Freedom 2 til europeiske PSP-eiere denne høsten.

Monster Hunter Portable 2nd har nylig blitt lansert i Japan, hvor det ser ut til å gjøre en respektabel jobb i butikkene. Nå har Capcom fortalt at de vil bringe spillet til oss europeere, og lanseringen vil finne sted i september. I vår del av verden vil spillet hete Monster Hunter Freedom 2.

I Monster Hunter Freedom 2 må du jakte på ulike monstre i en serie farlige omgivelser, men vær oppmerksom på at dette ikke er like trygt som å dra på elgjakt. Dyrene du jakter kalles tross alt ikke "monstre" for moro skyld, og hvis du ikke passer deg, kan du raskt havne på menyen deres.

Det kommende PSP-spillet bygger på det Japan-eksklusive PS2-spillet Monster Hunter 2, og inneholder i følge Capcom femti prosent mer innhold enn det første Monster Hunter Freedom-spillet.

Du kan selvsagt dra på monsterjakt alene, men flerspiller er et sentralt element i spillet. Det beste er nemlig å samarbeide med andre monsterjegere, slik at dere kan omringe monstrene og dekke hverandre om noe skulle skje. Opp til fire personer kan samarbeide ved hjelp av trådløs "ad hoc"-modus.

Underveis får du mulighet til å skreddersy figuren din ved å bygge opp egenskapene hans og skaffe nye våpen og annet utstyr. Spillet kommer med hundrevis av oppdrag, og hvis dette ikke er nok kan du laste ned nye oppdrag etter lansering.

Siste fra forsiden