Moonpod lanserer Mr. Robot

Folkene bak det fabelaktige Starscape har nå gitt ut sitt nyeste spill, Mr. Robot.

I Mr. Robot spiller du Asimov, en robot ombord på koloniskipet Eidolon. Dette skipet er på vei til en ubebodd planet, med hundrevis av nedfrosne menneskelige kolonister. Alt styres av datamaskinen HEL, som til nå har gjort en rimelig god jobb. Nå er han imidlertid i ferd med å klikke, og dermed blir det opp til Asimov å redde skipet, kolonistene og robotvennene sine.

Mr. Robot sees fra en isometrisk synsvinkel, og minner på den måten mye om eldre titler som Head over Heels og Heimdall-spillene. Du må navigere deg gjennom en serie rom, hvor du må løse vanskelige situasjoner og kjempe mot farlige roboter. Noen ganger må du hacke deg inn i robotenes sikkerhetssystem for å nå målene dine, og dette skjer ved hjelp av minispill og kamp i japansk rollespillstil.

Spillet er utviklet av den uavhengige britiske utvikleren Moonpod, som tidligere har laget det flotte romspillet Starscape. De selger Mr. Robot direkte fra nettstedet sitt, og om du har lyst på spillet, har du mulighet til å enten kjøpe det i nedlastbar form, eller i boks. Sistnevnte er litt dyrere, men du får også tilgang til en kode som lar deg låse opp demoen mens du venter på at spillet skal finne veien til postkassen din.

Siste fra forsiden