Mordmysterium fra Pan Vision

Pan Vision har kunngjort Dollar, en kriminalhistorie i spillform som bygger på den svenske forfatteren Liza Marklunds romankarakterer.

Dollar inneholder en helt ny historie skrevet av Liza Marklund og dramatikeren Tove Alsterdal. Her får vi følge Annika Bengtzon, Q og andre karakterer fra Liza Marklunds romaner i jakten på en morder, og en stor del av handlingen er lagt til de sentrale delene av Stockholm. Liza Marklund, som har skrevet syv romaner til nå, forteller at et mål med spillet er å vise hva mennesker er beredt til å gjøre for penger og for å få den makt som penger gir.

Den kortfattede pressemeldingen fra Pan Vision kommer ikke med særlig mange detaljer om gameplayet i spillet, men forteller at vi får oppleve en avansert kriminalhistorie hvor spilleren får gå rett inn i Annika Bengtzons verden. Pan Vision er overbevist om at det vil tiltrekke seg både nye og gamle spillere, og Dollar retter seg mot et bredt publikum, og forsøker å appellere til alle som leser kriminalromaner eller ser kriminalserier på TV.

Dollar kommer på markedet til høsten neste år, og utvikles av Pan Vision Studio, som blant annet har stått bak Backpacker 3.

Siste fra forsiden