Mørke mysterier i Black Mirror 2

Guffent eventyrspill får etterfølger

dtp har kunngjort den første informasjonen om eventyrspillet Black Mirror 2.

Den tyske spillutgiveren dtp har nå gitt ut de første detaljene om etterfølgeren til det mystiske eventyrspillet Black Mirror. Det nye spillet er under utvikling hos Cranberry Productions (tidligere 4Head Studios).

Mørke skyer over New England.

Black Mirror 2 blir et pek-og-klikk-eventyr i tradisjonell stil, med detaljerte todimensjonale bakgrunner og tredimensjonale figurer.

Spillet foregår på nittitallet, tolv år etter hendelsene i Black Mirror. Darren fra originalspillet jobber i en fotobutikk i Biddeford, en liten by i New England. Der møter han Angelina, en søt men mystisk jente som ser ut til å tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

Deler av denne oppmerksomheten ser ut til å være av det uvelkomne slaget, for Darren legger raskt merke til at noen ser ut til å skygge henne. Han bestemmer seg for selv å leke detektiv igjen, og omstendighetene tar ham etter hvert tilbake til den vesle byen Willow Creek, som vi kjenner fra originalspillet.

dtp forteller at Black Mirror fortsatt har mange tilhengere, og at de nærmest følte det som en plikt å lage en etterfølger. Selskapet vil gi ut Black Mirror 2 i 2009. Mer informasjon finner du hos Anaconda Games (en del av dtp).

Siste fra forsiden