Nytt rollespill à la Demon's Souls

Mørke saker

From Software jobber med å gi oss et nytt, mørkt rollespill.

Det utfordrende rollespillet Demon's Souls til PlayStation 3 har for lengst blitt en kultklassiker. Tidligere importerte fansen spillet, men i sommer ble det også lansert her i Europa. Vår anmelder var helt i ekstase over konseptet.

Har du testet Demon's Souls ennå?

Nå er det klart at From Software jobber med et nytt actionrollespill, som skal gis ut av Namco Bandai, ifølge GameSpot. Det foreløpige navnet er Project Dark, men forvent deg en navneendring i tiden som kommer. Her i gården kommer spillet på Xbox 360 og PS3, mens mye tyder på at man dropper førstnevnte plattform i Japan.

Vi loves flere detaljer tidlig i 2011, men vi garanteres i hvert fall forbedrede flerspillermuligheter over nett. Disse var ikke akkurat fantastiske i Demon's Souls – uten stemmekommunikasjon kunne det være frustrerende å samarbeide.

I går ble det for øvrig klart at From Software også jobber med Microsoft for å gi oss Steel Battalion: Heavy Armor med Kinect-støtte.

Nyheter som dette pipler stadig ut fra Tokyo Game Show. Vi har folk på plass på messen, og forvent deg spennende sniktitter i tiden som kommer.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden