Chaos Rising i mars

Mørket venter

Dawn of War II-tilleggspakken byr på mer krig og kaos.

En frittstående tilleggspakken til kritikerroste Dawn of War II ble offentliggjort i september, og utvikler THQ har nå slengt opp slippdatoen på sin Twitter-side. 12. mars får vi spenne på oss rustningene til de korrupte kaoskrigerne i Dawn of War II: Chaos Rising.

Fredelig, enn så lenge

Kaoskrigerne er marinesoldater som har solgt sjelen til kaosgudene, og er sine tidligere alliertes svorne fiende. De blir den nye siden du kan spille som i flerspillermodus, og i tillegg får alle de gamle grupperingene nye enheter.

Det blir også tjue ferske oppdrag i den historiedrevne kampanjen. En mystisk isplanet har dukket opp i Aurelia-sektoren, og Blodravnene får i oppgave å rense den for utøy. Det er ikke bare ytre fiender som truer, for forrædere jobber med å undergrave Blodravnene innenfra.

Skvadronen din kan avansere til nivå tredve i Chaos Rising, samt lære nye egenskaper og utstyre seg med bedre rustninger og våpen. Blant det nye utstyret fins det også korrupte kaosgjenstander, og velger du å bruke dem kan det få alvorlige konsekvenser.

Siste fra forsiden